17.09

19:30 / Интернационална програма

ИТАЛИЈА / CollettivO CineticO

10 МИНИБАЛЕТИ

КУПИ БИЛЕТ

21:00 / Студентска програма

РОМАНИЈА / Оддел за уметност

ГАЛЕБ

ГЛЕДАЈ

18.09

19:30 / Интернационална програма

АВСТРИЈА / Мозартеум Универзитет

ХАМЛЕТМАШИНА

КУПИ БИЛЕТ

21:00 / Студентска програма

БУГАРИЈА / НАТФИЗ

ПЕПЕЛИШТЕ

ГЛЕДАЈ

19.09

19:30 / Интернационална програма

АНГЛИЈА / ФРАНЦИЈА / Bertrand Lesca and Nasi Voutsas

КРАЈОТ

КУПИ БИЛЕТ

21:00 / Студентска програма

СЛОВЕНИЈА / Академија за театар, радио, филм и телевизија

БАРЕМ НЕ ТРЕБА ДА СЕ БАКНУВАМ

ГЛЕДАЈ

20.09

19:30 / Студентска програма

УНИВЕРЗИТЕТСКА КОНФЕРЕНЦИЈА

ГЛЕДАЈ

21:00 / Студентска програма

СРБИЈА Академија за уметности, Белград

БРАЧНА ИГРА

ГЛЕДАЈ

21.09

16:00 / МЛАДИ АВТОРИ

Македонски центар ИТИ Продукција / PRODUKCIJA

Скопските шепоти, крици и драматизирања

ГЛЕДАЈ

19:30 / Интернационална програма

ФРАНЦИЈА / La Belle Meunière

ИСКРШЕНО НА ДЕЛОВИ

КУПИ БИЛЕТ

21:00 / Студентска програма

ЦРНА ГОРА / Факултет за драмски уметности-Цетиње

ДРУГАТА СТРАНА НА ВЕТРОТ

ГЛЕДАЈ

22.09

11:00 / МАСТЕР КЛАС

НЕ Е СЕ’ ВО ПАРИТЕ

19:30 / Интернационална програма

СЛОВЕНИЈА / Словенечки младински театар

ОДИЛО. ПОМРАЧУВАЊЕ. ОРАТОРИЈА

КУПИ БИЛЕТ

21:00 / Студентска програма

СЛОВАЧКА / Академија за изведбени уметности

КРУШАТА

ГЛЕДАЈ

23.09

19:00 / Студентска програма

ЕДНОМИНУТНА АКТЕРСКА ИГРА

ГЛЕДАЈ

19:30 / СПЕЦИЈАЛЕН ГОСТИН

АНГЛИЈА / ПЕТАР МИЛОШЕВСКИ

ЌЕ СЕ ОЖЕНИШ СО МЕНЕ

20:00

Свечено затворање / Доделување на награди