ГЛЕДАЈТЕ ГИ ПРЕС КОНФЕРЕНЦИИТЕ СО ОВОГОДИНЕШНИТЕ УЧЕСНИЦИ ВО ИНТЕРНАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА.

ИТАЛИЈА

АВСТРИЈА

АНГЛИЈА/ФРАНЦИЈА

ФРАНЦИЈА

СЛОВЕНИЈА

ИТАЛИЈА

CollettivO CineticO/10 МИНИБАЛЕТИ

МОДЕРАТОР: Stela Mishkovic